Virta jūrų lydeka su daržovėmis
Argentininės jūros lydekos NOWACO, šaldytos, 700 g
Vanduo 2 l
Pasirinktas šaldytų daržovių mišinys 600 g
Druska 12 g
Pipirai 2 g
Sviestas/aliejus 20 g
Grikiai 120 g
Petražolės 20 g
Gaminimas:
Vanduo užverdamas, į jį dedamos šaldytos lydekos. Verdama 12 – 15 min. Grikiai nuplaunami ir verdami 7 min., tuomet puodas uždengiamas ir leidžiama grikiams pilnai išbrinkti ir suminkštėti.
Daržovės dedamos į keptuvę su sviestu, kaitinamos, daržovėms suminkštėjus, dedami prieskoniai ir grikiai, viskas permaišoma.
Žuvis pagardinama druska, pipirais ir petražolėmis, apšlakstoma aliejumi arba lydytu sviestu.