Taco su tilapijų filė

20 min.
3 porcijos
Jums prireiks:

3 vnt.
kukurūzinė tortilija
400g tilapija
persilado prieskoniai pagal skonį
3-4g druska
50g aliejus
20g svogūnai
10g jalapenas
60g salotos
30g fetos sūris
60g
konservuoti kukurūzai
100g
grilintos konservuotos paprikos
 
Padažas:
 
120g
majonezas
10g
kaparėliai
2g
druska
3g
kalendra
5g
citrinų sultys
1g
juodieji pipirai
20g
kornišonai
5g
persiladas


Gaminimas:

Padažui skirti ingredientai susmulkinami ir viskas sumaišoma.

Žuvis atšildoma šaldytuve ir pamarinuojama su persiladu ir druska. Kepama 180 ℃ temp., 10 min. Tortilija skrudinama aliejuje 3 – 4 min.. Ant tortilijos dedama padažo, salotų, svogūnų, jalapenų, tilapijos gabalėliai, fetos sūris.