Sriuba su krevetėmis ir midijomis

20 min.
2 - 3 porcijos
Jums prireiks:

Daržovių mišinys (šaldytas ar šviežias) 300 g
Vanduo 400 g
Vištienos sultinys (sausas) 15 g
Grietinėlė 100 g
Miltai kepinti 20 g
Moliūgų piurė 100 g
Petražolės 10 g
Baltakojės krevetės NOWACO, virtos, be kiautų, be uodegų, šaldytos 150 g
Paprastosios midijos (be kiauto) 200 g
Česnakai 10 g
Pipirai juodieji 1 g
Druska 2 g



Gaminimas:

Midijos ir krevetės pamarinuojamos česnakais, druska ir pipirais.
Vanduo užverdamas, dedamas sultinys, daržovės ir prieskoniai. Kai daržovės suminkštėja, pilama moliūgų piurė, dedama kepintų miltų ir užverdama, sutirštėjus dedamos krevetės ir midijos, pilama grietinėlė ir vėl užverdama. Sriubai išvirus dedamos smulkintos petražolės.