Sriuba su krevetėmis ir midijomis

20 min.
2 - 3 porcijos
Jums prireiks:

300 g Daržovių mišinys (šaldytas ar šviežias)
400 g Vanduo
15 g Vištienos sultinys (sausas)
100 g Grietinėlė 
20 g Miltai kepinti
100 g Moliūgų piurė
10 g Petražolės
150 g Baltakojės krevetės NOWACO, virtos, be kiautų, be uodegų, šaldytos
200 g Paprastosios midijos (be kiauto)
10 g Česnakai 
1 g Pipirai juodieji 
2 g Druska


Gaminimas:

Midijos ir krevetės pamarinuojamos česnakais, druska ir pipirais.
Vanduo užverdamas, dedamas sultinys, daržovės ir prieskoniai. Kai daržovės suminkštėja, pilama moliūgų piurė, dedama kepintų miltų ir užverdama, sutirštėjus dedamos krevetės ir midijos, pilama grietinėlė ir vėl užverdama. Sriubai išvirus dedamos smulkintos petražolės.