Amerikinių polakų filė kokosų padaže su basmati ryžiais
| 2 vnt | Ledjūrio menkių filė filė porcijos NOWACO Gourmet, 225g | |
| 15 g | česnakai | |
| 5 g | šviežias imbieras | |
| 10 g | aliejus | |
| 60 g | citrinos | |
| 2 g | druska | |
| 0,5 g | pipirai | |
| 200 g | kokosų pienas | |
| kalendros, krapai, petražolės pasirinktinai | ||
| 120 g | basmati ryžiai | |
| 2 g | druska | |
| 5 g | aliejus |
Gaminimas:
Česnakai, imbierai apkepami aliejuje, į keptuvę dedama menkių filė, ant viršaus citrinų griežinėliai. Pilamas kokosų pienas ir troškinama 6 - 7 minutes. Tuomet dedama prieskoninių žolelių.
Ryžiai verdami, dedama druska ir įpilamas šlakelis aliejaus.
Patiekimas: į lėkštę dedama ryžių, ant viršaus žuvis ir užpilamas padažas.







