Žuvainis su morkų salotomis ir karamelizuotais svogūnais
| 2 vnt. | Argentininių lydekų filė kepsneliai su česnakiniu sviestu Nowaco | |
| 15 g | česnakinio sviesto | |
| 2 vnt. | bandelių ar duonelių burgeriams | |
| 80 g | karamelizuotų svogūnų | |
| 60 g | pomidorų | |
| 20 g | konservuotų agurkėlių | |
| 20 g | salotų lapelių |
| Morkų salotoms: |
| 100 g | morkų, pjaustytų šiaudeliais | |
| 40 g | majonezo/jogurto | |
| 8 g | skrudintų sezamų sėklų | |
| 5 g | skrudintų sezamų sėklų aliejaus | |
| 1 g | druskos |
Gaminimas:
Žuvies paplotėliai dedami į įkaitusią keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepama iš abiejų pusių po 2,5-3 min. Bebaigiant kepti ant paplotėlių dedama česnakinio sviesto. Kol kepa žuvis, paruošiamos morkų salotos viską sumaišant. Bandelė pašildoma ant keptuvės iš abiejų pusių ar dedama į skrudintuvą. Pomidorai ir agurkai supjaustomi griežinėliais.
Ant bandelės apačios dedami salotų lapeliai ir morkų salotos, tada dedamas žuvies paplotėlis, karamelizuoti svogūnai, pomidorai ir agurkėliai. Užvožiamas bandelės viršus.







