Žuvainis su morkų salotomis ir karamelizuotais svogūnais

10 min
2 porcijos
Jums prireiks:

2 vnt. Argentininių lydekų filė kepsneliai su česnakiniu sviestu Nowaco
15 g česnakinio sviesto
2 vnt. bandelių ar duonelių burgeriams 
80 g karamelizuotų svogūnų
60 g pomidorų
20 g konservuotų agurkėlių
20 g salotų lapelių
Morkų salotoms:
100 g morkų, pjaustytų šiaudeliais
40 g majonezo/jogurto
8 g skrudintų sezamų sėklų
5 g skrudintų sezamų sėklų aliejaus
1 g druskos


Gaminimas:

Žuvies paplotėliai dedami į įkaitusią keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepama iš abiejų pusių po 2,5-3 min. Bebaigiant kepti ant paplotėlių dedama česnakinio sviesto. Kol kepa žuvis, paruošiamos morkų salotos viską sumaišant. Bandelė pašildoma ant keptuvės iš abiejų pusių ar dedama į skrudintuvą. Pomidorai ir agurkai supjaustomi griežinėliais.
Ant bandelės apačios dedami salotų lapeliai ir morkų salotos, tada dedamas žuvies paplotėlis, karamelizuoti svogūnai, pomidorai ir agurkėliai. Užvožiamas bandelės viršus.