Tilapijos su pistacijų plutele ir obuolių bei salierų salotomis

20 min.
2 porcijos
Jums prireiks:

400 g Nilinių tilapijų filė be odos
20 g citrinų sultys
5 g persiladas
Paniruotė:
120 g miltai
120 g kiaušiniai
100 g pistacijos
100 g panko džiūvėsėliai
30 g petražolės
Salotos:
250 g obuoliai Granny Smith
150 g salierų stiebai
10 g svogūnų laiškai
60 g agurkai
50 g pekano riešutai
10 g krapai
10 g laiškinis česnakas
100 g majonezas
druska ir pipirai paga skonį



Gaminimas:

Žuvis atšildoma ir nusausinama. Apšlakstoma citrinų sultimis ir apibarstoma persilado prieskoniais. Žuvis apvoliojama miltuose ir kiaušinyje, tuomet dedama į smulkintų pistacijų, petražolių ir panko džiūvėsėlių mišinį. Kepama karšto oro gruzdintuvėje, 10-12 min, 170℃ temperatūroje. Salotoms skirti ingredientai susmulkinami ir viskas sumaišoma.