Meksikietiškos krevečių salotos

10 min.
2 porcijos
Jums prireiks:

Didžiųjų tigrinių krevečių 300 g
Kukurūzų burbuolių 2 vnt.
Raudonų pupelių 400 g
Vyšninių pomidoriukų 200 g
Laimo 1 vnt.
Jelapeno 1 vnt.
Česnako 1 skilt.
Sviesto 40 g
Medaus 1 š.
Svogūno laiškų 1 š.
Šviežios kalendros žiupsnelio
Raudonos paprikos miltelių 1/2 a. š.
Alyvuogių aliejaus 4 š.
Druskos žiupsnelio


Gaminimas:

Virtos kukurūzų burbuolės aptepamos sviestu ir kepinamos keptuvėje iš visų pusių, kol apskrus. Česnakai ir čili pipirai pakepinami, krevetės ir vyšniniai pomidorai dedami į keptuvę, barstomi paprikų milteliai ir pilamos laimo sultys, kepinama 1,5 – 2 min. Iš medaus, aliejaus, laimo sulčių, smulkintų kalendrų maišomas salotų užpilas. Viskas dedama į lėkštę.