Argentininių lydekų filė kepsneliai su šviežiomis kopūstų ir morkų salotomis bei jogurtiniu padažu
| 400 g | Argentininių lydekų filė kepsneliai Nowaco | |
| 3 g | persiladas | |
| aliejus kepimui | ||
| Jogurtinis padažas: | ||
| 200 g | natūralus jogurtas | |
| 60 g | citrinų sultys | |
| 10 g | alyvuogių aliejus | |
| 10 g | Dijon garstyčios | |
| 10 g | medus | |
| 3 g | druska | |
| 10 g | česnakas | |
| 15 g | šviežios žolelės (krapai, petražolės ir kt.) | |
| Salotos: | ||
| 100 g | šviežias kopūstas | |
| 100 g | šviežios morkos | |
| 50 g | žali obuoliai | |
| 20 g | actas | |
| 40 g | skrudintų sezamų aliejus | |
| 2 g | druska |
Gaminimas:
Jogurtiniui padažui skirtos žolelės ir česnakai susmulkinami, visi ingredientai sumaišomi.
Salotoms skirtos daržovės supjaustomos šiaudeliais, visi ingredientai sumaišomi.
Žuvies kepsneliai dedami į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Kepama iš abiejų pusių po 3 – 4 min. Užbarstoma prieskonių.








