Argentininių lydekų filė kepsneliai su šviežiomis kopūstų ir morkų salotomis bei jogurtiniu padažu

20 min.
2 porcijos
Jums prireiks:

400 g Argentininių lydekų filė kepsneliai Nowaco
3 g persiladas
aliejus kepimui
Jogurtinis padažas:
200 g natūralus jogurtas
60 g citrinų sultys
10 g alyvuogių aliejus
10 g Dijon garstyčios
10 g medus
3 g druska
10 g česnakas
15 g šviežios žolelės (krapai, petražolės ir kt.)
Salotos:
100 g šviežias kopūstas
100 g šviežios morkos
50 g žali obuoliai
20 g actas
40 g skrudintų sezamų aliejus
2 g druska



Gaminimas:

Jogurtiniui padažui skirtos žolelės ir česnakai susmulkinami, visi ingredientai sumaišomi.

Salotoms skirtos daržovės supjaustomos šiaudeliais, visi ingredientai sumaišomi.

Žuvies kepsneliai dedami į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Kepama iš abiejų pusių po 3 – 4 min. Užbarstoma prieskonių.