Kalmarų žiedai tešloje NOWACO su žolelėmis, šaldyti, 500 g

Populiarius ispanų užkandis - kalmarų masės žiedai tešloje su žolelėmis. Tešla yra raktas į šį skanų rezultatą. Paslaptis - lengva ir traški tešla, tinkanti kepti orkaitėje. Mėgaukitės jais ką tik pagamintais su salotomis, sumuštiniu arba pamirkę mėgstamame padaže. 

Grynasis svoris pakuotėje: 500 g

Laikymo sąlygos: -18°C, atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.

Kilmės šalis: Ispanija

Sudedamosios dalys (alergenai): Džiūvėsėliai 70% (KVIETINIAI miltai, vanduo, druska, mielės), paprastasis didysis SKRAIDKALMARIS (Dosidicus gigas) 9%, aliaskinė rudagalvė MENKĖ (Theragra chalcogramma) 7%, KVIETINIAI miltai, vanduo, KVIEČIŲ krakmolas, saulėgrąžų aliejus, druska, česnakas, sorbitolis, cukrus, tešlos kildinimo medžiagos (E450i, E500ii), dekstrozė, petražolės, tirštikliai (E417, E407), citrinų sulčių koncentratas, KIAUŠINIŲ milteliai, aromato ir skonio stipriklis E621, dažiklis E101, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E330, E331), stabilizatoriai (E339i, E450iii, E451i). Sudėtyje gali būti PIENO, VĖŽIAGYVIŲ pėdsakų.

Energinė vertė

948 KJ 227 Kcal

Riebalai

11,1 g

Sotieji riebalai

4,2 g

Anglia-vandeniai

21,6 g

iš kurių cukrų

1,1 g

Baltymai

5,78 g

Druska

1,56 g

Gaminimas:

Gruzdintuvėje/keptuvėje: neatšildžius karštame aliejuje (175 - 180°C) 1 - 2 min.

Orkaitėje: neatšildytą kepti 10 - 12 min. 200 - 210°C temp.

Keptuvėje
Keptuvėje
1-2 min.
Orkaitėje
Orkaitėje
200 - 210°C, 10-12 min.
Gruzdintuvėje
Gruzdintuvėje
175 - 180°C, 1 - 2 min.