Kalmarų žiedai tešloje NOWACO, šaldyti, 500 g

Populiarius ispanų užkandis - kalmarų masės žiedai tešloje. Tešla yra raktas į šį skanų rezultatą. Paslaptis - lengva ir traški tešla, tinkanti kepti orkaitėje. Mėgaukitės jais ką tik pagamintais su salotomis, sumuštiniu arba pamirkę mėgstamame padaže. 

Grynasis svoris pakuotėje: 500 g

Laikymo sąlygos: -18°C, atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.

Kilmės šalis: Ispanija

Sudedamosios dalys (alergenai): Tešla (60%): vanduo, KVIETINIAI miltai, džiūvėsėliai [KVIETINIAI miltai, vanduo, druska, mielės], bulvių krakmolas, druska, kukurūzų krakmolas, tešlos kildymo medžiagos (E-450i, E-500ii), gliukozė, dekstrozė, saulėgrąžų aliejus, koncenturotos citrinų sultys, tirštiklis (E-417) ir dažiklis (E-101); žiedai (40%): KALMARAI (12%) (Dosidicus gigas) [KALMARAI, stabilizatorius (E-451i), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E-330, E331), vanduo ir druska], jūrinės LYDEKOS surimi (12%) [jūrinė LYDEKA (Merluccius productus) ir cukrus], KVIEČIŲ krakmolas, vanduo, saulėgrąžų aliejus, tirštiklis (E-407), KIAUŠINIŲ baltymų milteliai.
Sudėtyje yra pieno ir vėžiagyvių pėdsakų.

Energinė vertė

916 KJ 219 Kcal

Riebalai

6 g

Sotieji riebalai

0,9 g

Anglia-vandeniai

35,8 g

iš kurių cukrų

1,65 g

Baltymai

5,4 g

Druska

1,3 g

Gaminimas:

Gruzdintuvėje/keptuvėje: neatšildžius karštame aliejuje (175 - 180°C) 2 - 3 min.

Orkaitėje: neatšildytą kepti 10 - 12 min. 200 - 210°C temp.

Keptuvėje
Keptuvėje
175 - 180°C, 2-3 min.
Orkaitėje
Orkaitėje
200 - 210°C, 10-12 min.
Gruzdintuvėje
Gruzdintuvėje
175 - 180°C, 2 - 3 min.