Jūros šukučių sumuštinis
| 200 g | Jūros šukučių mėsa be ikrų NOWACO Exclusive | |
| 2 vnt. | mėgstamos bandelės skrudinimui | |
| 50 g | sviestas | |
| 2 g | druska | |
| 2 g | pipirai | |
| 20 g | česnakai | |
| 5 g | petražolės | |
| 2 vnt. | pomidorai | |
| 1/2 vnt. | citrina |
Gaminimas:
Bandelės paskrudinamos skrudintuvu arba keptuvėje su sviestu iš visų pusių, įtrinamos česnakais ir paskaninamos žolelėmis.
Jūros šukutės atšildomos, gerai nusausinamos. Kepamos gerai įkaitusioje keptuvėje su sviestu ir česnakais iš abiejų pusių 1 – 1,5 min. Apibarstomos druska, pipirais ir žolelėmis.
Patiekiama su šilta duona, citrina ir daržovėmis (pagal poreikį).





