Green Goddess salotos su karališkomis krevetėmis

20 min.
2 porcijos
Jums prireiks:

300 g Virtos karališkosios krevetės be kiautų, be galvų, su uodegėlėmis, NOWACO Exclusive
2 g druska
1 g pipirai
Kremas:
10 g petražolės
10 g česnakai
150 g avokadai
10 g citrinos sultys
2 g citrinų žievelės
50 g natūralus jogurtas
4 g druska
Salotos:
100 g baltagūžiai kopūstai
50 g sojos pupelės edamame
50 g ilgavaisiai agurkai
50 g švieži žalieji žirneliai
10 g krapai
5 g laiškinis česnakas
5 g svogūnų laiškai
5 g petražolės
5 g bazilikai



Gaminimas:

Krevetės apibarstomos druska ir pipirais, kepamos 2 – 3 min.

Kremui skirti ingredientai susmulkinami ir sutrinami su avokadais.

Kopūstai pjaustomi šiaudeliais, žolelės susmulkinamos kuo smulkiau. Salotos dedamos į dubenį, o ant viršaus paskirstomas kremas. Patiekiama su karštomis ar šaltomis krevetėmis.