Green Goddess salotos su karališkomis krevetėmis
| 300 g | Virtos karališkosios krevetės be kiautų, be galvų, su uodegėlėmis, NOWACO Exclusive | |
| 2 g | druska | |
| 1 g | pipirai | |
| Kremas: | ||
| 10 g | petražolės | |
| 10 g | česnakai | |
| 150 g | avokadai | |
| 10 g | citrinos sultys | |
| 2 g | citrinų žievelės | |
| 50 g | natūralus jogurtas | |
| 4 g | druska | |
| Salotos: | ||
| 100 g | baltagūžiai kopūstai | |
| 50 g | sojos pupelės edamame | |
| 50 g | ilgavaisiai agurkai | |
| 50 g | švieži žalieji žirneliai | |
| 10 g | krapai | |
| 5 g | laiškinis česnakas | |
| 5 g | svogūnų laiškai | |
| 5 g | petražolės | |
| 5 g | bazilikai |
Gaminimas:
Krevetės apibarstomos druska ir pipirais, kepamos 2 – 3 min.
Kremui skirti ingredientai susmulkinami ir sutrinami su avokadais.
Kopūstai pjaustomi šiaudeliais, žolelės susmulkinamos kuo smulkiau. Salotos dedamos į dubenį, o ant viršaus paskirstomas kremas. Patiekiama su karštomis ar šaltomis krevetėmis.








