Bolivinės balandos salotos su česnakinėmis krevetėmis

20 min.
2 porcijos
Jums prireiks:

240 g Virtos krevetės česnakiniame sviesto padaže
Salotos:
120 g bolivinė balanda
100 g edamame pupelės
100 g virtos raudonos pupelės
100 g raudona šviežia paprika
100 g konservuoti kukurūzų grūdeliai
20 g svogūnų laiškai
1 vnt. avokadas
Užpilas:
30 g alyvuogių aliejus
1/2 vnt. citrinos sultys ir žievelė
10 g medus
6 g druska
10 g kokoso pieno milteliai



Gaminimas:

Bolivinė balanda perplaunama vandeniu. Verdama 20 min., o baigus virti vėl perplaunama vandeniu. Paprikos ir avokadai susmulkinami kubeliais ir visi ingredientai sumaišomi.

Krevetės kepamos įkaitusioje keptuvėje, kol pilnai išsilydys sviestas ir krevetės suminkštės.

Keptos krevetės uždedamos ant salotų ir barstomi smulkinti svogūnų laiškai.