Bolivinės balandos salotos su česnakinėmis krevetėmis
| 240 g | Virtos krevetės česnakiniame sviesto padaže | |
| Salotos: | ||
| 120 g | bolivinė balanda | |
| 100 g | edamame pupelės | |
| 100 g | virtos raudonos pupelės | |
| 100 g | raudona šviežia paprika | |
| 100 g | konservuoti kukurūzų grūdeliai | |
| 20 g | svogūnų laiškai | |
| 1 vnt. | avokadas | |
| Užpilas: | ||
| 30 g | alyvuogių aliejus | |
| 1/2 vnt. | citrinos sultys ir žievelė | |
| 10 g | medus | |
| 6 g | druska | |
| 10 g | kokoso pieno milteliai |
Gaminimas:
Bolivinė balanda perplaunama vandeniu. Verdama 20 min., o baigus virti vėl perplaunama vandeniu. Paprikos ir avokadai susmulkinami kubeliais ir visi ingredientai sumaišomi.
Krevetės kepamos įkaitusioje keptuvėje, kol pilnai išsilydys sviestas ir krevetės suminkštės.
Keptos krevetės uždedamos ant salotų ir barstomi smulkinti svogūnų laiškai.





