Krevečių užkandis su česnakiniu prancūzišku batonu
| 240 g |
Virtos krevetės česnakiniame sviesto padaže, NOWACO Best Dinner Choice, 240g, šald. |
|
| 2 vnt. | česnakinis batonas |
Kreminio sūrio ir avokadų užtepėlė
| 1/2 vnt. | avokadas | |
| 100 g | kreminis varškės sūris | |
| 10 g | petražolės | |
| 1 g | džiovintas česnakas | |
| 1 g | druska | |
| 0,5 g | pipirai |
Paprikų ir pomidorų salsa
| 50 g | saldi raudona paprika | |
| 30 g | pomidorai | |
| 15 g | kaparėliai | |
| 10 g | mėlynasis svogūnas | |
| 0,5 g | druska | |
| 0,5 g | pipirai |
Gaminimas:
Česnakinis batonas kepamas orkaitėje 190℃ temp., 10 – 13 min., supjaustomas. Šaldytos krevetės kepamos 4 – 5 min..
Sūrio ir avokadų užtepėlei skirti ingredientai sudedami į blenderį ir sutrinami.
Salsai skirti pomidorai, paprikos ir svogūnai susmulkinami ~0,3 cm kubeliais, sumaišomi su kaparėliais, druska ir pipirais.
Ant iškeptos batono riekelės tepame kreminio sūrio ir avokadų užtepėlės, pagardiname paruošta paprikų ir pomidorų salsa ir užkandį vainikuojame krevete. Skanaus!








