Naujienos

Kas yra glazūra?

2021 11 12


Naudojant šokinio šaldymo technologiją (šaldoma nuo -30 iki -45 °С temperatūroje) ką tik užšaldyta žuvis ar jūros gėrybės, panardinami į šaltą (ties užšąlimo riba) geriamąjį vandenį arba apipurškiama tokiu vandeniu ir vėl dedama šaldyti, kad vandens sluoksnis užšaltų. Procesas kartojamas, kol susidaro vientisa ledo danga. Glazūra reikalinga kaip apsauga, kad apsaugotų žuvį ar jūros gėrybes nuo išdžiūvimo ir oksidavimosi.

Trumpai glazūra, tai plonas apsauginis ledo sluoksnis, sudaromas ant užšaldomos žuvies ar jūros gėrybių, kad produktai būtų apsaugoti nuo sąlyčio su oru ir ilgam išlaikytų nepakitusias maistines savybes, skonį bei išvaizdą.

Nowaco žuvis ir jūros gėrybės užšaldytos su minimalia apsaugine glazūra.